SVOJO RESNIČNOST SI USTVARJAMO TUDI PRI ZOBOZDRAVNIKU

Čeprav vem, da si ustvarjam resničnost in sem imel že ogromno trenutkov, v katerih sem prepoznal povezavo med svojim razmišljanjem in odzivom okolice, pa me vsaka nova izkušnja navduši tako kot, da bi se mi to zgodilo prvič. Tokrat sem dobil dokaz, da imam moč nad tem, kaj pritegnem v svoje življenje na nekoliko neobičajnem mestu, pri svoji zobozdravnici.

Moja zobozdravnica je bila v preteklosti zelo hladna, zato mi je bilo vedno neprijetno iti k njej.

Tega ni spremenilo niti dejstvo, da je res strokovnjak na svojem področju in vrhunsko opravlja zobozdravstvene storitve. To, da sem imel navsezgodaj pregled, me ni odvrnilo od vsakodnevne jutranje rutine, brez katere ne začnem dneva. Tako sem 20 minut meditiral, 5 min izvajal HeartMath vaje, nakar sem se domislil, da bi si lahko v zvezek pozitivnih vidikov napisal pozitivne vidike zobozdravnice. Ideja se mi je zdela odlična, vidiki, ki sem jih zapisal, pa so se glasili nekako tako: S svojo resnostjo kaže kako veliko ji pomeni to kar počne, je vrhunska zobozdravnica in delo opravlja hitro in kvalitetno, ima vrhunsko opremljeno ordinacijo itd. Ob tem, ko sem pisal stvari, ki jih cenim pri njej, sem se začel odlično počutiti.

S temi občutki sem se potem odpravil k njej na pregled.

Ko sem prišel v ordinacijo in spregovoril nekaj besed z njo, skoraj da nisem mogel verjeti temu, kar sem doživel. To je bil drug človek, bila je topla, nasmejana in v glasu se je čutila igrivost. Tako prijetnega obiska pri zobozdravnici še nikoli nisem imel! Neupravičen strah, ki sem ga vsa ta leta gojil pred zobozdravniki je z današnjim obiskom pri njej popolnoma izginil.

Razmišljanje o neprijetnih izkušnjah iz preteklosti nam ne koristi!

Že samo to, da sem napisal en stavek o tem, kakšna je bila moja izkušnja z zobozdravnico v preteklosti, je vplivalo na občutke v meni, takoj sem začutil, da se ne počutim več tako dobro, kot pred tem. Z osredotočanjem na preteklo izkušnjo ali na izkušnjo, ki bi si jo želeli doživeti, si to brez izjem pritegnemo v svoje življenje. Preverjeno deluje tudi pri zobozdravnikih! Opazujte se in videli boste povezavo med vašim počutjem in tem, kar doživljate ;).

 

Če bi radi izvedeli še več o tem, kako si ustvarjate svojo resničnost, kliknite TUKAJ.

 

Ne pozabite, imate velik vpliv na to, kar v svojem življenju doživljate.

Uroš