Življenje s težko obliko motnje strjevanja krvi je v moj vsakdan prineslo veliko bolečine, omejitev in kompromisov, a to je bilo ključno, da sem že kot najstnik začel raziskovati, kaj življenje sploh je.

Postavljal sem si vprašanja, na katera mi odrasli niso znali odgovoriti.

Zakaj se mi vse to dogaja, kakšni potenciali se skrivajo v človeku, kako na moje življenje vpliva moje razmišljanje, kako si ustvariti življenje, ki si ga želim, kako biti srečen? Na ta vprašanja sem leta in leta iskal odgovore, ki bi me zadovoljili, in našel sem jih šele, ko sem začel poslušati svoje telo, ki je nekaj izjemnega.

Zaradi bolezni je moje telo veliko občutljivejše, kar mi omogoča, da občutim, kako velik vpliv ima nanj vsaka misel, vsak stres.

Ker že več kot 15 let aktivno delam na sebi, pa sem sčasoma opazil, da se vpliv mojih misli širi precej preko mej mojega telesa, še več, vse, kar doživljam, je na tak ali drugačni način povezano z mojim razmišljanjem.

Nismo žrtve okoliščin, nikoli nismo bili in nikoli ne bomo.

Kar sem se naučil o zakonih življenja, ne moremo prebrati v nobenem šolskem učbeniku, pa čeprav je to ključno znanje, če želimo živeti zdravo, polno in srečno življenj. Zato sem se odločil stopiti iz sence in o tem spregovoriti na glas, saj je skrajni čas, da se ljudje zavemo svojih potencialov in da vsi tako ali drugače krvavimo.

Moja zgodba bi lahko bila zgodba bolečine, a ni!

S svojim zgledom, s svojimi izkušnjami in modrostmi, ki sem ji spoznal na tej poti, bi vas rad navdihnil, da presežete svoje bolečine in si raje ustvarite zgodbo, na katero boste ponosni.

Če želite svojim zaposlenim, sodelavcem, prijateljem, slušateljem…, podariti navdihujoč, inspiracijski govor, ki spreminja življenja, potem MI PIŠITE.