Tudi sam sem si želel več od življenja in tako kot ti spadam v kategorijo »drugačnih«.

Vse se je začelo v otroštvu z diagnozo neozdravljive bolezni. Bolečine, mnoge hospitalizacije, osamljenost, nešteto omejitev in zatrte želje so bile del mojega vsakdana. A to me še ni naredilo drugačnega, bil pa je to povod za željo po boljšem zdravju, zaradi katere sem začel dvomiti o vsem, kar sem bil naučen o naravi življenja. Drugačen pogled na življenje sem začel iskati v duhovni in metafizični literaturi in to mi je odprlo oči. Postal sem drugačen, prebudil sem se. Žal pa me zaradi tega ljudje, kar naenkrat niso bili več sposobni razumeti.

Leta so tekla, da ne bi veljal za čudaka, sem svoja prepričanja raje obdržal zase in se pretvarjal, da sem »normalen«, medtem ko sem še naprej delal na sebi in raziskoval moč človeške zavesti.

Ljudje so me imeli radi, v šoli sem bil priden, študij sem zaključil z odliko in verjel, da se bo v mojem življenju končno vse spremenilo, a se ni. Leta ponavljanja istih vzorcev, sprejemanja kompromisov in izpolnjevanja pričakovanj drugih, so imela name večji vpliv, kot sem si mislil. In tako sem svojo prvo službo sprejel, pa čeprav je bila daleč od tega, kar sem si želel. Okolje, v katerem sem se znašel, je bilo okolje povprečja. Ker takrat še nisem znal dobro držati svoje energije, mi je prišlo vse skupaj do živega in po nekaj letih sem opustil vse svoje želje in se sprijaznil, s tem, da bom tudi jaz živel povprečno življenje. S tem pa se moje notranje vodstvo ni strinjalo, a žal tega takrat še nisem znal prepoznati. Tako se je v meni kopičilo nezadovoljstvo, rastla je frustracija, pojavila se je tesnoba in dogajale so se poškodbe. In šele po tem, ko sem že zaradi druge nesreče ležal v bolnišnici, sem si priznal, da sem nesrečen in da ne morem več tako naprej. Ugotovil sem, da si želim več od življenja.

Bolezen me je naučila, kako zelo pomembno je, da se znam imeti rad, da znam ugajati samemu sebi.

Kako sem si uspel pomagati in si ustvariti boljše življenje?

Dal sem odpoved, skočil v neznano in občutil olajšanje, ki pa je bilo kratkotrajne narave, saj sem bil kmalu soočen z negotovostjo, strahovi, frustracijo in kritikami. Kar naenkrat nisem bil več pridni, obetavni Uroš in nisem več izpolnjeval pričakovanj drugih. Bil sem svoboden kot ptica, a nesrečen enako kot prej. Okoliščine so se resda spremenile, a jaz sem ostal isti. Takrat se še nisem zavedal, da se ne bo spremenilo prav nič, če se ne bom spremenil najprej sam, zato sem spremembe poskušal izsiliti. Razen slabe volje nisem dosegel ničesar. Po nekaj jalovih poskusih sem sprevidel, da je čas, da si razjasnim, kaj si sploh želim. Ta proces mi je vzelo veliko časa in na zunaj je bilo videti, kot da vegetiram, v meni pa so se podirala prepričanja. To je omogočilo, da se v mojem življenju ponovno pojavi ideja o univerzalnem zakonu privlačnosti, s katerim sem se srečal že pred leti, a ga zaslepljen z drugimi filozofij, nisem razumel. Tokrat je bilo drugače in v njem sem prepoznal temeljno učenje, ki daje smisel vsemu, v kar verjamem.

Začel sem delati na svoji energiji.

Kljub temu da sem končno našel, kar sem iskal – način, da si ustvarim boljše življenje – in čeprav sem vedel, kako naprej, pa so številki pritiski in negotovost pripeljali do želje po »varnosti« redne službe, zato sem si jo poiskal. Dobro sem se zavedal, da je to kompromis in da si želim drugačno življenje, a želja po rednem dohodku je bila večja. In ker moja energija ni podpirala več takšnega dela, se je moj izlet nazaj v strojništvo končal hitro, odpoved sem dobil v 7 dneh. In iskreno to je bila najboljša stvar, ki se mi je lahko zgodila, kajti že po prvem dnevu dela se je v meni nekaj spremenilo. Še nikoli prej nisem vedel tako jasno, da si želim podpirati ljudi, ki so na podobni poti, da se prenehajo zapletati in pridejo čim prej k bistvu ustvarjanja drugačne resničnosti. In po tem se je začelo dogajati. Po skoraj 3 letih negotovosti so v moje življenje končno začele prihajati priložnosti za delo z ljudmi, nenazadnje, prišel si tudi ti.

Kako ti lahko pomagam, da si v življenju ustvariš karkoli?

Pot, na kateri sem bil zadnjih nekaj letih, me je pripeljala do najučinkovitejšega pristopa, s katerim boš lahko v življenju karkoli spremenil ali ustvaril. Delala bova na tvoji energiji in to bo najpomembnejše delo, ki ga boš lahko zase kdajkoli naredil, kajti ko se spremeni tvoja energija, se spremeni tudi tvoj svet. Omejitev, kaj lahko ustvariš, kaj lahko si, ni. Najino sodelovanje bo izgledalo tako, da bom verjetno eden redkih, ki bo resnično verjel vate in v tvoje sanje. Bdel bom nad teboj in preprečil, da bi se po nepotrebnem ciklal v starih vzorcih ali prepustil energijam, zaradi katerih živiš trenutno življenje. Spreminjala bova tvoja prepričanja in delala na tvojem zaupanju v svoje notranje vodstvo. Nič, kar bova počela, ne bo na silo in vse odgovore, kako naprej bova našla v tebi. Tako bo tvoja pot prijetnejša in krajša, kot je bila moja. Če sem še konkretnejših, pa bo nekaj najinih prvih srečanj, ko bova delala na temeljih,  vključevalo delo s srcem. Nekaj o tem si lahko prebereš v intervjuju z mano TUKAJ ali pa na strani ZA PODJETJA.

Mimogrede, s teboj ni nič narobe, če si želiš več od življenja, kajti to je prvinska želja, ki izhaja iz tvoje notranjosti in je gonilo vsega napredka na tem svetu, zato omogoči tem željam, da se uresničijo in s tem daj svetu največ, kar lahko.

Če si se v zgornjih vrsticah našel in bi si želel izvedeti več o delu z menoj, lahko z mano stopiš v stik preko epošte: uros@iamuros.com ali preko spodnjega obrazca.

Stopi v stik z mano