Ali se morda spomniš občutka, ki si ga imel, ko si komaj čakal, da boš zjutraj vstal, zato ker si vedel, da te naslednji dan čaka nekaj posebnega. In potem, s kakšno lahkoto, veseljem in navdušenjem si začel tisti dan?

Gotovo si želiš več takšnih dni, ko se res počutiš živ in te raznaša od energije, idej in zagona.

Ampak, če ti pomagam, da postane to del tvojega vsakdana, a ne bi bilo smiselno, da bi si potem uresničil še vse tiste sanje, ki se ti, ta trenutek, zdijo izven tvojega dosega oz. nemogoče?

No, če sem iskren, »nemogoče« sanje in pa jutra, ko kar kipiš od energije gredo z roko v roki. Brez velikih sanj, brez velikih pričakovanj v resnici ne potrebuješ te energije in zato je tudi nimaš na voljo.

Naj ti dam primer. Ko se enkrat naučiš po ravnem voziti kolo, vožnja z njim ni več tako vznemirljiva, ker postane avtomatska. To je razlog, zakaj se nekateri začnejo potem voziti po razgibanem terenu in se celo spuščati s hribov. Želijo se spet počutiti žive in izkusiti nekaj novega! Misliš, da je v življenju kaj drugače? Misliš, da je lahko povprečno življenje vznemirljivo in da te lahko zjutraj požene iz postelje?   

Sedaj, ko sva to razčistila in veš, kaj je ključ do življenja, o katerem vede, ali nevede sanja vsak človek, ker je to pač del naše narave, naj ti pokažem, kako do tega.

Če živiš povprečno življenje, se ti več ali manj ponavlja isti cikel. Dnevi so bolj ko ne podobni eden drugemu, in če podrobneje analiziraš, kaj se ti je dogajalo nekaj zadnjih let, boš ugotovil sledeče. Vrtiš se v krogu – v različnih okoliščinah, z različnimi ljudmi, se ti ponavljajo isti vzorci. In ti vzorci so vzrok, zakaj ti je večina sanj nedosegljivih. Vse tiste tvoje »nemogoče« sanje namreč ležijo izven kroga, na katerega si omejil svoje življenje. Rešitev je torej preprosta, izstopi iz svojega kroga.

Sam sem v ta namen razvil proces imenovan S.H.I.F.T. (Stop Heart Intuition Focus Transformation), katerega namen je, da te osvobodi iz tvojega kroga. In ko si enkrat osvobojen, ko si upaš spet sanjati tiste velike sanje, v katerih je mogoče čisto vse, takrat se boš veselil vsakega trenutka svojega življenja in takrat boš zares živ.

Lahko ti pomagam izstopiti iz kroga, si upati spet sanjati »nemogoče« sanje, začenjati jutra poln energije in zagona, ter sanje uresničiti. PIŠI MI