Resničnost si soustvarjamo skupaj z vsem živim na tem planetu.

Znanost nam je do danes dala na voljo že veliko kakovostnih znanstvenih raziskav, ki nam verjetno prvič v človeški zgodovini omogočajo, da ni treba slepo zaupati, da smo stvarniki svoje resničnosti, ampak imamo za to tudi trdne dokaze. Zavedanje, da to nezavedno počnemo že od rojstva, je prvi korak v smeri sprejemanja odgovornosti za svoje življenje, ki mu navadno sledi želja, da bi svojo resničnost ustvarjali zavestno.

Kakšen je namen skupinskega intenziva?

Namen je enak kot pri coachinga – da te podprem pri ustvarjanju drugačno resničnost. Od coachinga se razlikuje po tem, da je to skupinsko delo in da poteka v živo. Če še ne veš, kako izgleda coaching, si prosim o njem najprej preberi nekaj TUKAJ.

Kako izgleda skupinski intenziv?

Kot veš, je delo z menoj osredotočeno na tvoj notranji svet, ki je neke vrste magnet, s katerim v svoje življenje pritegneš tako želene kot tudi nezaželene izkušnje. Sam ne verjamem v garanje, kajti, če bi bil to ključ do uspeha, potem bi bile bolnišnice prazne, ljudje zdravi, bogati in srečni. Zato se bomo na tem dvodnevnem intenzivu s pomočjo raznih vaj, meditacije in celo tehnologije naučili v sebi ustvariti stanje, ki nam omogoča v svoje življenje pritegniti vse, kar si želimo. Ker je to skupinski dogodek, boš imel priložnost delati sam, z menoj in v skupaj z drugimi udeleženci.

Intenziv je sestavljen iz dveh delov.

V prvem delu boš izvedel kaj ima o ustvarjanju drugačne resničnosti za povedati znanost. S pomočjo tehnologije boš lahko videl, kaj se zgodi v tvojem telesu, ko prideš v stanje, ki nam omogoča, da smo zavestni stvarniki svoje resničnosti. Izvedel boš več o notranjem vodstvu in kako ga uporabiti v vsakodnevnih izzivih. V drugem delu je vsa energija usmerjena v to, da se naučimo, kako ne glede na okoliščine ostajati v vibraciji, ki nam omogoča ustvarjanje želene resničnosti.

Kako veš, da je ta intenziv primeren zate?

Naj te vodijo občutki, ki so jezik tvojega notranjega vodstva. Kako se počutiš ob ideji, da bi se udeležil tega intenziva? So občutki prijetni ali neprijetni? Če še ne zaupaš svojim občutkom, potem je intenziv zagotovo prava stvar zate, saj bomo govorili tudi o notranjem vodstvu, ki ga imamo, tako kot satelitsko navigacijo v avtomobilu, da nas do cilja pripelje po naj optimalnejši poti. Izvedel boš več tudi o moči svoje zavesti, o tem, kako si ustvarjaš svojo resničnost, in kako sprejeti odgovornost za svoje življenje ter o tem, kar si ne nazadnje vsi želimo, kako živeti bolj radostno. Ker je to skupinski dogodek, ga bomo soustvarjali skupaj, zato boš dobil priložnost za aktivno sodelovanje.

 


 

KAKO NAPREJ?

Za skupinski intenziv so razpisani termini, do katerih prideš s klikom na spodnji gumb. Na izbran termin se prijaviš tako, da izpolniš kontaktni obrazec in plačaš cene dogodka. Če želiš biti obveščen o novih, še ne razpisanih terminih, se lahko prijaviš na novice. V primeru kakršnih koli vprašanj, me lahko kontaktiraš s pomočjo spodnjega kontaktnega obrazca.

 

Kontaktiraj me.