Coaching spreminja življenja.

Še danes se spomnim svoje prve izkušnje coachinga, ki je dodobra pretresla moj svet. V tistem obdobju sem bil izgubljen, vedel sem, česa si ne želim, nisem pa vedel, kako naprej, zaradi česar sem preprosto stal na mestu. Do premika naprej je prišla, po pogovoru s prijateljico, ki je sicer tudi zelo uspešen coach. Ker ni mogla iz svoje kože, mi je po tem, ko sem ji opisal, kaj doživljam v življenju, postavila preprosto vprašanje, ki je spremenilo vse. Nedolžno vprašanje, s katerim me je presenetila, mi je omogočilo vpogled v moje razmišljanje, s povsem nove, doslej nepoznane perspektive. Uvidel sem, da me na mestu držijo strahovi, povezani z denarjem, zaradi česar nisem bil pripravljen poiskati pomoč, ki bi mi, glede na to, da nisem vedel, kaj naj naredim s seboj, nedvomno pomagala. Ker je bil uvid res močen, sem si v dneh po pogovoru dejansko poiskal pomoč coacha in se prijavil na coaching intenziv v Londonu, s čimer se je začelo novo obdobje v mojem življenju.

V splošnem je coaching način dela, ki spodbuja miselni proces, s katerim prideš do rešitve, do katere bi sicer prišel veliko teže ali pa sploh ne.

A sam sem si želel več, mnogo več in ne zgolj podpore pri doseganju nekega pomembnega življenjskega cilja. Želel sem si, da se vsako življenje, ki se ga bom z svojim delom dotaknil, razcveti na vseh področji, zato sem si postavil naslednji vprašanji:

  • Kako bi moralo izgledati delo s teboj, da te lahkotno vodim do nove, bolj radostne izkušnje življenja, v kateri ne obstajajo omejitve, kaj lahko si, počneš in imaš in kjer odločitve sprejemaš na osnovi svojega notranjega vodstva?
  • Kako to doseči v čim krajšem času?

Ti vprašanji sta me vodili na nepričakovano pot, na kateri sem moral najprej sam vse to izkusiti. Vrgel sem se v raziskovanje, kjer sem enakovredno obravnaval področja znanosti, duhovnosti in osebne rasti ter jih primerjal s svojimi osebnimi izkušnjami. Ugotovitev je bila presenetljiva, ustvariti drugačno resničnost je preprosto, a od nas zahteva, da delujemo drugače, kot smo bili naučeni.

Resničnost si ustvarjamo sami ne glede na to, ali se tega zavedamo ali ne, saj vse stvari v svoje življenje pritegnemo s pomočjo zakona privlačnosti.

Najino delo ne bo osredotočeno na zunanji svet in potrebna dejanja, da pridemo do želenega, temveč na notranji svet, kjer si boš ustvaril pogoje, da želeno pritegneš v svoje življenje. Seveda to ne pomeni, da ne bodo potrebna dejanja, pomeni pa, da ničesar več ne boš delal na silo, saj bo tvoja dejanja vodila inspiracija. To je povsem druga, težko predstavljiva dimenzija delovanja, še posebej, če imaš za seboj leta in leta trdega dela.

Razlika med najuspešnejšimi ljudmi in ostalo večino ni v njihovih sreči, talentih, delovnih navadah, inteligentnosti ali poznanstvih, temveč v njihovih prepričanjih.

 


 

KDAJ TE LAHKO PODPREM?

Če si želiš več od življenja, prekiniti ponavljajoče se vzorce v odnosih in poslu, ti je dovolj trdega dela, izčrpanosti, izgorelosti in tesnobe, ali pa si želiš izpolniti sanje, izboljšati zdravje, bolj radostno živeti … 

Si pripravljen za seboj pustiti način delovanja, ki te je pripeljal do te točke? Če je odgovor pritrdilen, potem ti lahko pomagam priti v svojo moč in si ustvariti drugačno resničnost.

Ko boš prepričan, da si v življenju želiš narediti premik naprej, me kontaktiraj in dogovorila se bova za uvodni coaching pogovor, kjer boš dobil izkušnjo dela z menoj. Coaching poteka preko video klica, cena uvodnega 120 min klica pa je 120 €.

Kontaktiraj me.