Individualni intenziv ustvarjanja drugačne resničnosti.

Namen individualnega intenziva je, tako kot pri coachinga, da te podprem pri ustvarjanju drugačne resničnosti, a z razliko od coachinga poteka v živo. Če še ne veš, kaj coaching je in kako te lahko z njim podprem, si, prosim, preden nadaljuješ, več o njem preberi TUKAJ. V primeru, da te zanima skupinski intenziv, pa več informacij o njem lahko najdeš TUKAJ.

Zakaj intenziv ustvarjanja drugačne resničnosti?

Do ideje za CAR (Create Another Reality) intenziv je prišlo med poslovno potjo, ko sem nekdanjemu sodelavcu pomagal do premika v življenju. Med najino vožnjo se je popolnoma spontano pripetilo, da je pogovor prerastel v coaching. Preko vprašanj sem ga vodil do drugačnega pogleda na položaj, s katerim se je soočal in mu predlagal nekaj procesov, ki jih lahko naredi. Tistega dne se je v njem nekaj premaknilo in potrditev z njegove strani je prišla čez nekaj mesecev, ko mi je zaupal, da se je zahvaljujoč tistemu dnevu končno lahko, na svoji poti, premaknil naprej.

Kje in kako poteka?

Intenziv poteka v prečudoviti naravi Slovenije. Za dan ali dva si premaknjen iz sebi znanega okolja in njegovih vplivov, kar ti omogoča, da se mogoče prvič v življenju soočiš s tem, kdo v resnici si, kaj si želiš in kaj ti tvoja prava narava omogoča, da postaneš. Izvedel boš, kako si ustvarjaš svojo resničnost, največ pozornosti pa bova namenila tvojemu notranjemu svetu, v katerem si zavestno ali nezavedno ustvarjaš pogoje s katerimi v življenje pritegneš tako želene, kot neželene izkušnje.

Čas, ki ga bova preživela skupaj, ti bo dal izkušnjo bivanja in delovanja, ki je potrebno, če si v življenju želiš biti, imeti ali narediti to, kar si že dolgo želiš.

Najino delo se bo začelo takoj, ko te poberem in konča šele, ko te pripeljem nazaj. Ker je pot pomembnejša od cilja, imava na izbiro vsa prevozna sredstva od kolesa, avtomobila, do helikopterja ali letala, izbiraš ti.


 

KAJ SLEDI?

Če si želiš avanture, ki ima potencial, da spremeni vse v tvojem življenju, potem me kontaktiraj in dogovorila se bova za uvodni coaching pogovor, kjer boš dobil izkušnjo dela z menoj. Coaching poteka preko video klica, cena uvodnega 120 min klica pa je 120 €. Uvodni pogovor je pogoj za individualni intenziv ustvarjanja drugačne resničnosti.

Kontaktiraj me.

    ,