Naj ugibam, poti, po katerih hodiš, so precej samotne?

Življenje dojemaš drugače kot večina in odkar pomniš, hodiš po neuhojenih poteh, na katerih spoznavaš, da je življenje lahko veliko več kot to, kar si bil naučen, da je. Čeprav verjameš, da je mogoče čisto vse in da si življenje oz. resničnost, v kateri živimo, ustvarjamo sami, pa v praksi tega še ne živiš. Zaradi vseh kompromisov, ugajanja drugim in zanemarjanja sebe se počutiš neizpolnjenega, nesrečnega in osamljenega. Želiš si prenehati s tajenjem samega sebe, s svojim delom pozitivno vplival na svet in uživati v življenju.

Kako vem to?

Zaradi zakona privlačnosti v svoje življenje lahko pritegnem zgolj ljudi, ki imajo podobno vibracijo, zato obstaja verjetnost, da imava podobni življenjski zgodbi. Če nadaljujem z zgodbo, precej let sem bil zataknjen med obema svetovoma in nisem mogel zares živeti »normalnega« življenja in niti ne življenje človeka, ki si zavestno ustvarja resničnost. Kljub neizpolnjujočemu življenju sem v njem vztrajal, zaradi dveh razlogov. Prvi je bil ta, da mi je bilo kljub vsemu še vedno dovolj udobno, drugi pa, da se mi niti malo ni sanjalo, kako si v praksi zavestno ustvarjati resničnost.

Odgovornost za svoje življenje sem sprejel šele med okrevanjem po nesreči.

Preden je prišlo do prve nesreče, sem bil že kakšno leto nezadovoljen, velikokrat sem čutil tesnobo, bil kdaj tudi depresiven, počasi pa je začelo pešati še zdravje. Povezave med slabšanjem zdravja in svojimi občutki pred nesrečo nisem videl, sem jo pa prepoznal med okrevanjem po njej. Ko sem prišel nazaj v službo, mi je rutina dela pomagala, da sem zatajil občutke, ki sem jih imel o svojem življenju in se pretvarjal, da je vse v najlepšem redu. Ni čudno, da je v roku enega leta potem sledila še druga nesreča. Tokrat sem ravnal drugače in sprejel polno odgovornost za svoje življenje ter se odločil, da grem na svoje in si ustvarim življenje, v katerem bom s svojim delovanjem imel pozitiven vpliv na svet. Nisem vedel, v kaj se spuščam, kaj bom počel ali kako si zavestno ustvarjati svoje resničnost. Pot na katero sem se podal, je bila dolga, polna negotovosti, a ker nisem imel ničesar za izgubit in sem vztrajal, s srečnim koncem oz. začetkom nečesa novega.

Svojo resničnost si ustvarjaš sam!

Živiš v vesolju, kjer ima vse svojo vibracijo in kjer se podobne vibracije med seboj privlačijo. V življenje si si vse stvari (odnosi, finance, zdravje, uspeh …) pritegnili s pomočjo zakona privlačnosti. Nikoli nisi prepuščen samemu sebi, neprestano si voden, jezik notranjega vodstva pa so občutki. Če to veš, veš vse o naravi resničnosti, v kateri živimo. Da bi lahko spremenil svet, ne potrebuješ vedeti ničesar več.

Eno je to verjeti, drugo pa tako živeti.

Informacije postanejo znanje oz. modrost šele, ko jih izkusimo. Sam sem z leti prebral na stotine knjig in zbral gore informacij, a kljub vsej tej teoriji, moje življenje ni bilo takšno, kot sem si ga želel. Po tem, ko sem pustil službo, sem potreboval dobri dve leti, da sem iz vseh teh informacij izluščil bistvo in se naučil ustvarjati drugačno resničnost.

Svojo življenjsko zgodbo lahko na novo zapišeš kadarkoli.

Če bi rad v svojem življenju dosegel velike stvari in spremenil svet ter ne glede na okoliščine, živel v radosti, ti lahko pri tem pomagam. Delo z menoj ne bo vključevalo postavljanja ciljev, nenehne akcije ali preseganja svoje cone udobja. Delo z menoj bo delo na sebi, kar bo vodilo do dejanj, ki bodo navdihnjena od znotraj in osupljivih rezultatov, ki se jih z razumom in trdim delom ne da doseči.


KAKO TI LAHKO POMAGAM USTVARITI DRUGAČNO RESNIČNOST?

1:1 COACHING

Sodelovanje na daljše časovno obdobje preko video klicev in glasovnih sporočil. Ta program je pravi zate, če si želiš velikih življenjskih sprememb ali pa zgolj uresničiti želje, nad katerimi si zaradi njihove »neizvedljivosti« že zdavnaj obupal.

CAR SOLO INTENZIV

Ta enodnevni unikatni dogodek, ki je prilagojen tvojim potrebam, poteka v živo in je primeren zate, če si želiš individualnega in intenzivnega dela, kjer boš med drugim izkusil tudi, kako je videti dan, ko si zavestno ustvarjaš svojo resničnost. Odvija se v dih jemajočem okolju in se začne v trenutku, ko te poberem in konča šele, ko te pripeljem nazaj.

CAR SKUPINSKI INTENZIV

Ta dvodnevni dogodek, ki ti bo omogočil spoznati in izkusiti, da vse niti svojega življenja držiš v svojih rokah, boš soustvarjal skupaj z menoj in drugimi sodelujočimi, zato je vsak dogodek unikaten. Zate je primeren, če še nisi prepričan o tem, da si svojo resničnost ustvarjaš sam, želiš pa si, da bi bilo res.

DRUGO

Inspiracijski govori, predavanja, HeartMath® mentoriranje in drugo. Za več informacij me lahko kontaktiraš preko spodnjega obrazca.

Kontaktiraj me.