Naj ugibam, poti, po katerih hodiš, so precej samotne?

Življenje dojemaš drugače kot večina in odkar pomniš, hodiš po neuhojenih poteh, na katerih spoznavaš, da je življenje lahko veliko več kot to, kar si bil naučen, da je. Čeprav verjameš, da je mogoče čisto vse in da si življenje oz. resničnost, v kateri živimo, ustvarjamo sami, pa v praksi tega še ne živiš. Zaradi vseh kompromisov, ugajanja drugim in zanemarjanja sebe se počutiš neizpolnjenega, nesrečnega in osamljenega. Želiš si prenehati s tajenjem samega sebe, s svojim delom pozitivno vplival na svet in uživati v življenju.

Kako vem to?

Zaradi zakona privlačnosti v svoje življenje lahko pritegnem zgolj ljudi, ki imajo podobno vibracijo, zato obstaja verjetnost, da imava podobni življenjski zgodbi. Sam sem bil, precej let zataknjen med obema svetovoma in nisem mogel zares živeti »normalnega« življenja in niti ne življenje človeka, ki si zavestno ustvarja resničnost. Kljub neizpolnjujočemu življenju sem v njem vztrajal, zaradi dveh razlogov. Prvi je bil ta, da mi je bilo kljub vsemu še vedno dovolj udobno, drugi pa, da se mi niti malo ni sanjalo, kako si v praksi zavestno ustvarjati resničnost.

Odgovornost za svoje življenje sem sprejel šele med okrevanjem po nesreči.

Preden je prišlo do prve nesreče, sem bil že kakšno leto nezadovoljen, velikokrat sem čutil tesnobo, bil kdaj tudi depresiven, počasi pa je začelo pešati še zdravje. Povezave med slabšanjem zdravja in svojimi občutki pred nesrečo nisem videl, sem jo pa prepoznal med okrevanjem po njej. Ko sem prišel nazaj v službo, mi je rutina dela pomagala, da sem zatajil občutke, ki sem jih imel o svojem življenju in se pretvarjal, da je vse v najlepšem redu. Ni čudno, da je v roku enega leta potem sledila še druga nesreča. Tokrat sem ravnal drugače in sprejel polno odgovornost za svoje življenje ter se odločil, da grem na svoje in si ustvarim življenje, v katerem bom s svojim delovanjem imel pozitiven vpliv na svet. Nisem vedel, v kaj se spuščam, kaj bom počel ali kako si zavestno ustvarjati svoje resničnost. Pot na katero sem se podal, je bila dolga, polna negotovosti, a mi je dala priložnost, da se naučim novih stvari, ki so mi pomagale začeti novo poglavje v svojem življenju.

Svojo resničnost si ustvarjaš sam!

Živiš v vesolju, kjer ima vse svojo vibracijo in kjer se podobne vibracije med seboj privlačijo. V življenje si si vse stvari (odnosi, finance, zdravje, uspeh …) pritegnili s pomočjo zakona privlačnosti. Nikoli nisi prepuščen samemu sebi, neprestano si voden, jezik notranjega vodstva pa so občutki. Če to veš, veš vse o naravi resničnosti, v kateri živimo. Da bi lahko spremenil svet, ne potrebuješ vedeti ničesar več.

Kaj lahko naredim zate?

Ne glede na to, kaj bi rad dosegel v svojem življenju, to želiš, ker pričakuješ, da ti bo to prineslo občutek zadovoljstva in radosti. Jaz ti lahko pomagam doseči dve stvari, trajno radost in izpolnitev želja. Delo z menoj ne bo vključevalo postavljanja ciljev, nenehne akcije ali preseganja svoje cone udobja. Delo z menoj bo delo na sebi, kar bo vodilo do dejanj, ki bodo navdihnjena od znotraj in osupljivih rezultatov, ki se jih z razumom in trdim delom ne da doseči.


KAKO TI LAHKO POMAGAM USTVARITI DRUGAČNO RESNIČNOST?

1:1 COACHING

Skupaj delava daljše časovno obdobje. Najine ure potekajo v udobju domačega okolja in se odvijajo preko video klicev.

CAR INTENZIV

To je eno ali dvo dnevni dogodek za posameznike ali skupine, ki se odvija v naravi.

DRUGO

Obožujem govorništvo in navdihovanje ljudi. Imaš kakšno drugo idejo? Sporoči mi jo, mogoče me bo zanimala.

 

Te zanima delo z mano in bi rad izvedel več o njem?

Vse informacije dobiš po tem, ko se spoznava in ugotoviva, ali si želiva sodelovanja. Če čutiš, da je to, kar ponujam zate, me prosim kontaktiraj s pomočjo kontaktnega obrazca ali preko e-pošte: info@iamuros.com.

Kontaktiraj me.